Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22378
Title: Організація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Іжевська, Орися
Paska, Paska
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
Готельно-ресторанна справа
теми практичних занять
2 курс
Issue Date: 7-Oct-2019
Citation: Організація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 5 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22378
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.