Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22143
Title: Товарознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
Authors: Коркуна, Орислава
Демічковський, Андрій
Цільник, Олег
Бордун, Олеся
Піхур, Ольга
Korkuna, Oryslava
Demichkovskyi, Andrii
Tsilnyk, Oleh
Bordun, Olesia
Pikhur, Olha
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: товарознавство
товарознавча характеристика
Товарознавство
структура навчальної програми
теми рефератів
контрольні питання
екзаменаційні вимоги
розподіл балів
шкала оцінювання
конспекти лекцій
Issue Date: 2019
Citation: Товарознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, А. Демічковський, О. Цільник, О. Бордун, О. Піхур. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2019. – 200 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник «Товарознавство» висвітлює теоретичні та практичні питання з вивчення товарів та їх властивостей. Також у навчально-методичному посібнику розкривається класифікація, призначення, основні характеристики, маркірування, умови транспортування та зберігання основних видів товарів. Розглянуто та визначено вимоги до якості товарів, процеси ідентифікації товарів для виявлення або попередження фальсифікації, також оцінено нові можливості упаковки товарів. Наведено приклади класифікації дефектів товарів певних груп. Також в навчально-методичному посібнику «Товарознавство» студентам запропонованні питання для самоконтролю, та подані теми ддя написання рефератів. Даний навчально-методичний посібник дасть змогу студентам успішно розрізняти товари різних груп, характеризувати їх за властивостями та видами, а також студен зможе опанувати основні стандарти якості які є затверджені ДСТУ, та успішно підготуватися до складання іспиту з курсу «Товарознавство».
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22143
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
посібник товарознавство.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.