Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У.-
dc.contributor.authorHuzar, U.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-09-12T07:56:25Z-
dc.date.available2019-09-12T07:56:25Z-
dc.date.issued2019-09-12-
dc.identifier.citationАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 10 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22140-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма АДПГРБ.pdf488.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.