Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21211
Title: | Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник.: [для вищ. навч. закл.] |
Authors: | Мазаракі, А. П'ятницька, Н. Литвиненко, Т. Расулова, А. Григоренко, О. Світлична, М. Лукашова, Л. Антонюк, І. Медведєва, А. Благополучна, Н. Гайовий, І. |
Keywords: | ресторанне господарство послуги закладів ресторанного господарства класифікація закладів ресторанного господірства матеріально-технічна база приміщення для споживачів меню підготовка до обслуговування споживачів фітодизайн сервірування столів подавання страв обслуговування споживачів обслуговування бенкетів обслуговування прийомів за протоколом кейтерингове обслуговування організація дозвілля обслуговування туристів організація харчування рекомендована література |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник.: [для вищ. навч. закл.] / [Мазаракі А., П'ятницька Н., Литвиненко Т., Расулова А., Григоренко О., Світлична М., Лукашова Л., Антонюк І., Медведєва А., Благополучна Н., Гайовий І.] ; за ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 584 с. |
Abstract: | У підручнику розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, що використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, при здійсненні кейтерингового обслуговування, при створенні умов для розваг і відпочинку. Розкриті особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, у закладах ресторанного господарства при готелях. Визначені основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально-незахищених верств населення тощо. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21211 |
ISBN: | 978-611-01-0209-4 |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ресторанне господарство_2011.pdf | 15.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.