Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141
Title: Технологія продукції ресторанного господарства : навчальний посібник
Authors: Захарчук, В.
Кунділовська, Т.
Гайдукович, Г.
Keywords: ресторанне господарство
послуги закладів ресторанного господарства
обслуговування споживачів
обробка сировини
класифікація продукції ресторанного господарства
теплова кулінарна обробка продуктів
технології кулінарної обробки продуктів
стандарти
технічні умови
техніко-технологічні карти страв
методи оцінки якості продукції
забезпечення якості продукції
контроль якості продукції
види меню
технологія страв дієтичного харчування
лікувально-профілактичне страхування
дитяче харчуваання
супи
холодні страви
закуски
гарячі закуски
солодкі страви
напої
швидкозаморожені страви
Issue Date: 2016
Citation: Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. - Одеса : ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141
ISBN: 978-617-7253-61-6
Appears in Collections:Навчальні посібники



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.