Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19907
Title: Вплив фізичної реабілітації на функціональний стан системи зовнішнього дихання після хірургічного втручання на легенях
Authors: Тимрук - Скоропад, К.
Tymruk - Skoropad, K.
Мухін, В.
Mukhin, V.
Рябуха, Ольга
Riabukha, Olha
Keywords: фізична реабілітація
вплив
функціональний стан
дихання
легені
хірургічне втручання
Issue Date: 2006
Citation: Тимрук - Скоропад К. Вплив фізичної реабілітації на функціональний стан системи зовнішнього дихання після хірургічного втручання на легенях / К. А. Тимрук - Скоропад, В. М. Мухін, О. І. Рябуха // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2006. - Вип. 13. - С. 57-64.
Abstract: Вивчались особливості перед- та післяопераційного функціонального стану системи зовнішнього дихання та динаміка його основних показників під впливом застосування заходів фізичної реабілітації у чоловіків, хворих на рак легень. Встановлено, що застосування заходів фізичної реабілітації за розробленою прогретою сприяє швидшій нормалізації основних показників функціонального стану системи зовнішнього дихання, відновленню легеневих об’ємів та збільшенню провідності дихальних шляхів у порівнянні з динамікою відповідних показників у пацієнтів, яким застосовувались загальноприйняті реабілітаційних методики.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19907
Appears in Collections:"Здоровий спосіб життя"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тимрук - Скоропад К. Вплив....pdf650.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.