Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18922
Title: Характеристика принципів сучасної системи підготовки фахівців з фізичного виховання та спорту до майбутної професійної діяльності
Authors: Данилевич, Мирослава
Романчук, Ольга
Пазичук, Марія
Danylevych, Myroslava
Romanchuk, Olha
Romanchuk, Olha
Pazychuk, Mariia
Keywords: професійна підготовка
фахівці з фізичного виховання і спорту
принципи підготовки
Issue Date: 2018
Publisher: ЛДУФК
Citation: Данилевич М. Характеристика принципів сучасної системи підготовки фахівців з фізичного виховання та спорту до майбутної професійної діяльності / Мирослава Данилевич, Ольга Романчук, Марія Пазичук // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 травня 2018 року, м. Львів). – Львів, 2018. - С. 305-308.
Abstract: Стаття заторкує шляхи вирішення проблеми модернізації процесу професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту. Виділено вісім основних принципів підготовки фахівців з фізичного виховання та спорту до майбутньої професійної діяльності, а саме соціально зорієнтованого змісту, індивідуального підходу, наступності та перспективності, контекстності, варіативності предметного змісту професійної підготовки, креативності та культуровідповідності. Зазначено, що їх запровадження і чітке дотримання сприятиме підготовці високопрофесійних фахівців з фізичного виховання та спорту, попит на яких постійно зростає як у сфері фізичного виховання і спорту загалом, так і фізичної рекреації зокрема.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18922
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФтР_Розділ_7_01.pdf448.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.