Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17319
Title: Особливості позакласної фізкультурно-спортивної роботи у середніх загальноосвітніх школах міської та сільської місцевості
Authors: Мандюк, Андрій
Mandiuk, Andrii
Keywords: школа
фізичне виховання
медичні групи
сільська місцевість
Issue Date: 2015
Citation: Мандюк А. Особливості позакласної фізкультурно-спортивної роботи у середніх загальноосвітніх школах міської та сільської місцевості / Мандюк А.Б. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. - Чернігів, 2015. - Вип. 129(3)15. - С. 214-217.
Abstract: Дослідження проведено з метою порівняння деяких особливостей організації процесу фізичного виховання у загальноосвітніх школах сільської та міської місцевостей. У ході дослідженні вивчалися особливості організації та проведення позакласної роботи з фізичного виховання в загальноосвітніх школах сільської та міської місцевостей. Визначено організаційні форми фізичного виховання, які найчастіше застосовуються у позакласній роботі. У статті наводяться дані дослідження залучення школярів сільських та міських загальноосвітніх шкіл до процесу фізичного виховання в залежності від стану здоров’я.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17319
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мандюк_2015.pdf619.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.