Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17311
Title: Підготовка студентів до майбутньої інноваційної діяльності на навчальних заняттях з комп’ютерної техніки і математичної статистики
Authors: Ільків, Оксана
Вацеба, Оксана
Ilkiv, Oksana
Vatseba, Oksana
Keywords: інноваційна діяльність
інформаційна культура
комп’ютерна грамотність
лабораторні роботи
Issue Date: 2017
Citation: Ільків О. С. Підготовка студентів до майбутньої інноваційної діяльності на навчальних заняттях з комп’ютерної техніки і математичної статистики / О. С. Ільків, О. М. Вацеба // Вісник Чернігів. нац. пед. ун-ту. Серія: Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. – Чернігів, 2017. – Вип. 143. – С. 43–48.
Abstract: У статті проаналізовано науково-методичну літературу і узагальнено використання поняття "інновації" в галузі фізичної культури і спорту. З’ясовано організаційні та методичні аспекти на лабораторних заняттях з "комп’ютерної техніки та математичної статистики" для формування готовності майбутніх фахівців фізичного виховання, спорту та здоров’я людини до інноваційної педагогічної діяльності. Продемонстровано приклад використання електронних таблиць MS Excel, що дає змогу майбутнім фахівцям розв’язувати математико-статистичні задачі різної складності, а також допомогти їм оволодіти спеціальними інструментами електронних таблиць, тобто формувати у них математичну та інформаційну культури.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17311
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІльківОС_Вацеба_2016.pdf572.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.