Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17306
Title: Використання програмно-апаратного комплексу на базі ергографа моссо для характеристики функціональних особливостей нервово-м’язового апарату спортсменів
Authors: Вовканич, Любомир
Vovkanych, Liubomyr
Соколовський, Віктор
Sokolovskyi, Viktor
Кулітка, Едуард
Kulitka, Eduard
Keywords: ергограма
спорт
швидкість
амплітуда
скорочення м’язів
Issue Date: 2015
Citation: Вовканич Л. Використання програмно-апаратного комплексу на базі ергографа моссо для характеристики функціональних особливостей нервово-м’язового апарату спортсменів / Вовканич Л.С., Соколовський В.М., Кулітка Е.Ф. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. - Чернігів, 2015. - Вип. 129(2)15. - С. 30-34.
Abstract: У роботі проаналізована можливість використання створеного авторами програмно-апаратного комплексу на основі ергографа Моссо для аналізу показників механічної роботи м’язів спортсмена. Встановлено, що комплекс забезечує реєстрацію та відображення у режимі реального часу ергограми з високою часовою (від 10 мс) та просторовою (1 мм) роздільною здатністю. Експорт даних у Excel дозволяє виконати їх збереження та графічний і статистичний аналіз. Створений комплекс перспективний для оцінювання функціонального стану м’язів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17306
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вовканич ЛС_Соколовський_Кулітка_2015.pdf891.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.