Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17300
Title: Ефективність різних за спрямованістю диференційованих підходів до фізичної підготовки спортсменів-орієнтувальників на етапі попередньої базової підготовк
Authors: Хіменес, Христина
Линець, Михайло
Сосіна, Валентина
Khimenes, Khrystyna
Lynets, Mykhailo
Sosina, Valentyna
Keywords: спортивне орієнтування
фізична підготовка
диференційований підхід
Issue Date: 2013
Citation: Хіменес Х. Р. Ефективність різних за спрямованістю диференційованих підходів до фізичної підготовки спортсменів-орієнтувальників на етапі попередньої базової підготовки / Хіменес Х. Р., Линець М. М., Сосіна В. Ю. // Вісник Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка. Серія : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. – Чернігів, 2013. – Вип. 112, т. 4. – С. 271–274.
Abstract: Окреслено ефективність застосування диференційованого підходу до фізичної підготовки спортсменів у різних видах спорту. Доведено, що вищий приріст показників фізичної підготовленості спортменів-орієнтувальників на етапі попередньої базової підготовки дало тренування за програмою, яка поєднувала комплексну фізичну підготовку (75% часу) з акцентованим розвитком недостатньо розвинутих фізичних якостей (25% часу) у порівняні з програмою, згідно якої, акцентовано розвивали провідні фізичні якості кожного спортсмена.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17300
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хіменес_Линець_Сосіна_2013.pdf398.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.