Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17274
Title: Характеристика основних напрямків техніко-тактичної підготовленості кваліфікованих футболістів у відповідності до сучасних умов розвитку футболу
Authors: Карпа, Ігор
Лапичак, Ігор
Когут, Т.
Karpa, Ihor
Lapychak, Ihor
Kohut, T.
Keywords: футбол
техніко-тактична підготовленість
футболісти
напрямки
анкетування
Issue Date: 2014
Citation: Карпа І. Характеристика основних напрямків техніко-тактичної підготовленості кваліфікованих футболістів у відповідності до сучасних умов розвитку футболу / І. Карпа, І. Лапичак, Т. Когут // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. - Чернігів, 2014. - Вип. 118(4). - С. 65-69.
Abstract: Результати дослідження дозволили встановити, що структура та зміст технікотактичних дій футболістів великою мірою залежать від тактичної побудови на гру, яка визначає основні функції гравців у нападі та захисті команди. Характерною особливістю розвитку сучасного футболу є розширення зон функціонування гравців в ході матчу та збільшенням ігрових функцій в команді. Отримані результати вказують, що добір засобів і методів підготовки переважно повинен здійснюватися відповідно до індивідуальних показників підготовленості футболістів та особливостей змагальної діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17274
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карпа_Лапичак_Когут_2014.pdf526.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.