Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17088
Title: Шляхи модернізації професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту до рекреаційно-оздоровчої діяльності
Authors: Данилевич, Мирослава
Danylevych, Myroslava
Keywords: модернізація
професійна підготовка
компетентнісний підхід
майбутні фахівці з фізичного виховання та спорту
рекреаційно-оздоровча діяльність
Issue Date: 2015
Citation: Данилевич М. Шляхи модернізації професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту до рекреаційно-оздоровчої діяльності / Данилевич М. В. // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). – Київ, 2015. – Вип. 4(59)15. – С. 22–25.
Abstract: У статті на основі аналізу літератури подано характеристику компетентнісного підходу як одного з пріоритетних напрямків підвищення якості професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту. Компетентністний підхід можна вважати теоретико-методологічною стратегією формування знань, вмінь і навичок майбутніх фахівців з фізичного виховання і спорту, оскільки він сприяє реалізації особистісно-орієнтованого, діяльнісного і практико-зорієнтованого підходів у навчально-виховному процесі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17088
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danylevych_Шляхи.pdf291.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.