Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17069
Title: Вплив інтегративного фізичного виховання на фізичну підготовленість школярів з різними рівнями функціонально-резервних можливостей
Authors: Боднар, Іванна
Шевців, Уляна
Bodnar, Ivanna
Shevtsiv, Uliana
Keywords: інтегративне фізичне виховання
школярі
фізична підготовленість
фізична підготовленість школярів
Issue Date: 2017
Citation: Боднар І. Вплив інтегративного фізичного виховання на фізичну підготовленість школярів з різними рівнями функціонально-резервних можливостей / Боднар І., Шевців У. // Науковий часопис [Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова]. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - Київ, 2017. - Вип. 5К(86)17. - С. 38-41.
Abstract: Робота присвячена порівнянню ефективності інтегративної та сегрегативної моделі фізичного виховання для школярів з різними функціонально-резервними можливостями за показниками фізичної підготовленості. Встановлено, що в умовах інтегративних уроків фізичної культури більш дієво розвивається спритність школярів, ніж їхня силова витривалість.Інтегративні уроки фізичної культури більш прийнятні для дівчат, ніж для хлопців.Інтегративна модель організації фізичного виховання результативніша для школярів старших вікових груп (7–9 класів) середнього шкільного віку з низьким, нижчим за середній і середнім рівнями функціонально-резервних можливостей, ніж для молодших осіб.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17069
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bodnar_Shevtsiv.pdf502.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.