Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555
Title: Критерії оцінювання та розподіл балів, які отримують студенти з дисципліни «Культура бізнесу» за спеціальностю 241 – «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Гузенко, Ірина
Huzenko, Iryna
Кафедра гуманітарних дисциплін
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін
"Культура бізнесу"
культура бізнесу
порядок оцінювання результатів навчання
"Готельно-ресторанна справа"
Issue Date: 26-Dec-2018
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16555
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Критерії оцінювання Культура бізнесу.pdf212.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.