Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15657
Title: Основи менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Гуцуляк, Вікторія
Hutsuliak, Viktoriia
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
"Основи менеджменту"
"Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 22-Nov-2018
Citation: Основи менеджменту : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2018. - 11 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Основи менеджменту» є формування сучасного управлінського мислення та системи спеціальних знань у галузі менеджменту, формування розуміння концептуальних основ системного управління організаціями; набуття умінь аналізу середовища функціонування організації, прийняття раціональних та логічних управлінських рішень, які спираються не на інтуїцію, а на фактичні аналітичні значення роботи підприємства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15657
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1. програма дисципліни 241.pdf499.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.