Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15331
Title: Професійна кінезіологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 22 "Охорона здоров'я" спеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія"
Authors: Крук, Богдан
Kruk, Bohdan
Keywords: Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
"Професійна кінезіологія"
теми лекцій
рекомендована література
теми практичних занять
екзаменаційні вимоги
Issue Date: 12-Nov-2018
Citation: Професійна кінезіологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 22 "Охорона здоров'я" спеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія" / розроб. Крук Б. Р. - 2018. - 8 с.
Abstract: Метою курсу професійної кінезіології є забезпечення майбутніх магістрів фізичної реабілітації необхідними знаннями про основи та закономірності руху які необхідні для проведення фізичної реабілітації з особами які мають порушення рухових функцій. Їх знання є особливо необхідними для розуміння патології процесу виникнення різних видів втрати руху, вміння правильно та адекватно провести кваліфіковане заняття з фізичної реабілітації та визначити прогноз відновлення. Глибокі знання з анатомії, фізіології, механіки, патології, закономірностей фізичних тіл, створює передумови скорішого та більш цільового застосування різноманітних засобів і методів фізичної реабілітації, а також зведення до мінімуму помилок які часом призводять втрату не тільки фізичних функцій а й незалежності в житті.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15331
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робпрограма_кінезіологія.pdf253.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.