Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/14403
Title: Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни „Менеджмент і маркетинг у ФКіС” для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт
Authors: Криштанович, Світлана
Kryshtanovych, Svitlana
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
"Менеджмент і маркетинг у ФКіС"
менеджмент
організація
керівництво
маркетинг
маркетингова товарна політика
рекомендована література
Issue Date: 18-Oct-2018
Citation: Криштанович С. В. Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни „Менеджмент і маркетинг у ФКіС” для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт / Криштанович С. В. - Львів, 2018. - 21 с.
Abstract: Конспект лекцій призначений для вивчення теоретичних і практичних засад менеджменту. Конспект написаний відповідно до програми навчальної дисципліни "Менеджмент і маркетинг у ФКіС" і має на меті – сформувати у майбутніх фахівців з фізичного культури і спорту знань та вмінь з менеджменту та маркетингу для застосування їх в освітніх, спортивних та інших виробничо-господарських організаціях, вивчення теоретичних та нормативно-методичних положень менеджменту і маркетингової діяльності в Україні. У конспекті послідовно розглянуто всі аспекти, категорії та положення менеджменту та маркетингу, а саме: сутність менеджменту, ролі менеджерів і управлінців, історія менеджменту та маркетингу, види організацій як об’єктів управління, методологія менеджменту та маркетингу, управлінські рішення, комунікації, керівництво (лідерство) в системі функцій менеджменту, організаційні зміни та організаційний розвиток, формування успішних команд, позиціонування товару/послуги тощо.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/14403
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Опорний конспект лекцій.pdf851.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.