Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13623
Title: Кон'юнктура ринків : методичні вказівки та вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготовки 6.030507 "Маркетинг"
Authors: Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Музика, О.
Muzyka, O.
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
"Кон'юнктура ринків"
курсова робота
методичні вказівки
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Львівської комерційної академії
Citation: Кон'юнктура ринків : методичні вказівки та вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготовки 6.030507 "Маркетинг" / уклад. Іванова Л. О., Музика О. М. - Львів : Вид-во Львів. комерц. академії, 2010. - 44 с.
Abstract: Курсова робота є важливим підготовчим етапом для виконання дипломної та магістерської роботи з напряму підготовки «Маркетинг», об’єктивно відображає творчі та аналітичні якості студента. Підготовка і виконання курсової роботи з дисципліни «Кон’юнктура ринків» водночас є однією з важливих та необхідних форм такої діяльності студентів у вищому навчальному закладі IV рівня акредитації, як наукова робота. Беззаперечно, що основна мета наукової роботи якраз і полягає у формуванні у студентів світогляду, активізації пізнавальної діяльності, систематизації, закріпленні та розширенні отриманих знань і вмінь під час вирішення навчальних, наукових та підприємницьких завдань. Курсова робота повинна мати комплексний характер, бути логічно завершеною, відображати творчі аналітичні якості студента, які дають можливість оцінити отримані знання та вміння, їх практичне застосування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13623
Appears in Collections:Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кон'юнктура ринків.pdf4.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.