Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13536
Title: Світовий ринок товарів і послуг : тести з дисципліни для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки "Торговельне підприємництво", "Економіка підприємства", "Міжнародні відносини"
Authors: Іванова, Лілія
Музика, О.
Ivanova, Liliia
Muzyka, O.
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
тести
"Світовий ринок товарів та послуг"
Issue Date: 2007
Publisher: Видавництво Львівської комерційної академії
Citation: Світовий ринок товарів і послуг : тести з дисципліни для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки "Торговельне підприємництво", "Економіка підприємства", "Міжнародні відносини" / укл. : Іванова Л. О., Музика О. М. - Львів : Видавництво Львівської комерційної академії, 2007. - 160 с.
Abstract: Тести з дисципліни “Світовий ринок товарів і послуг” підготовлені у розрізі основних тем, передбачених навчальною програмою дисципліни. Тести призначені для застосування на семінарських і практичних заняттях з метою глибшого освоєння окремих питань, а також для здійснення самоперевірки та контролю за засвоєнням знань. Контрольний режим тестування доцільно застосовувати як для перевірки засвоєння студентами матеріалу окремих тем, так і для прийому іспиту з дисципліни у комплексі з теоретичними питаннями та розв’язуванням практичних завдань.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13536
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Світовий ринок товарів і послуг тести.pdf38.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.