Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712
Title: Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Keywords: кафедра економіки, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу
контрольна робота
методичні вказівки
"Готельно-ресторанна справа"
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво Львівської комерційної академії
Citation: Маркетинг готельного і ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до контрольної роботи для студентів заочної та дистанційної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Іванова Л. О. - Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012. - 60 с.
Abstract: Контрольна роботи з дисципліни "Маркетинг готельного і ресторанного господарства" має комплексний характер і поєднує розрахункові задачі, творчі завдання, теоретичні запитання дослідницького спрямування, тести
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12712
Appears in Collections:Контрольні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова Л..pdf9.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.