Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.007 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-21Економічна теорія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультет туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр"Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-09Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-31Організація екскурсійної діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня освіти: "Бакалавр"Феленчак, Юлія; Felenchak, Yuliia; Кафедра спортивного туризму
2020-04-13Організація анімаційної діяльності : робоча програма навчальної дисципліни напряму підготовки 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Тимошенко, Лідія; Tymoshenko, Lidiia; Кафедра спортивного туризму
2020-04-13Фітнес і рекреація : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" підготовки бакалаврівШевців, Уляна; Shevtsiv, Uliana; Кафедра фітнесу та рекреації
2020-04-14PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуІванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту