Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Робочі навчальні програми
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-55 of 55 (Search time: 0.173 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-03-16
Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-17
Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Графська, О. І.
;
Hrafska, O. I.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22
Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22
Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Соціальна та корпоративна відповідальність : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, cпеціальність 073 Менеджмент
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
13
Paska, M. Z.
13
Паска, М. З.
10
Huzar, U. Ye.
10
Гузар, У. Є.
7
Izhevska, Orysia
6
Huzar, Uliana
6
Гузар, Уляна
6
Іжевська, Орися
5
Masliichuk, O. B.
5
Paska, Mariia
.
next >
Subject
29
робоча програма
26
опис навчальної дисципліни
26
самостійна робота
26
структура навчальної дисципліни
23
рекомендована література
22
програма навчальної дисципліни
16
теми практичних занять
15
шкала оцінювання
14
магістр
14
спеціальність "Готельно-ресторанн...
.
next >
Date issued
25
2021
18
2020
12
2019