Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-29 of 29 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-25Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-09-27Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Н. З.; Паска, М. З.; Petryshyn, N. Z.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-16Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-17Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Соціальна та корпоративна відповідальність : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, cпеціальність 073 МенеджментГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу