Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11402
Title: Структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту до роботи у сфері фізичної рекреації
Authors: Приступа, Євген
Данилевич, Мирослава
Prystupa, Yevhen
Danylevych, Myroslava
Keywords: фахівець з фізичного виховання і спорту
рекреаційно-оздоровча діяльність
Issue Date: 2018
Citation: Приступа Є. Н. Структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту до роботи у сфері фізичної рекреації / Приступа Євген Никодимович, Данилевич Мирослава Василівна // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Педагогіка, соціальна робота : зб. наук. пр. - Ужгород, 2018. - Вип. 1(42). - С. 359-363.
Abstract: Стаття торкається питання модернізації процесу професійної підготовки фахівців з фізичного виховання та спорту. Проблема готовності майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту до рекреаційнооздоровчої діяльності є актуальною для сучасного суспільства, оскільки наявність або відсутність цієї готовності визначає, чи буде випускник працювати після закінчення вищого навчального закладу у сфері фізичної рекреації. Мета роботи - визначити та охарактеризувати структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту до рекреаційно-оздоровчої діяльності. Метод аналізу та узагальнення даних наукової літератури та практичного досвіду підготовки фахівців з фізичного виховання і спорту дозволив визначити структурні компоненти готовності майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту до проведення рекреаційно-оздоровчої діяльності, а саме мотиваційно-ціннісний, пізнавальний, процесуальний та емоційно-вольовий Розкрито підструктуру кожного компоненту готовності. Зазначено їхній взаємозв'язок і взаємозалежність. Вказано, що вивчення структури готовності дозволяє впливати на рівень сформованості кожного з її компонентів і сприятиме підготовці високопрофесійних фахівців з фізичного виховання та спорту до роботи в сфері фізичної рекреації, попит на яких постійно зростає.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11402
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Приступа Є., Данилевич М..pdf890.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.