Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 161 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-11Особливості будови внутрішніх органів та нервової системи дітей і підлітків та осіб літнього віку : самостійна робота № 12 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"Куцериб, Т.; Гриньків, М.; Музика, Ф.; Kutseryb, T.; Hrynkiv, M.; Muzyka, F.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11Руховий аналізатор. Аналізатори нюху та смаку : самостійна робота № 10 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"Куцериб, Т.; Гриньків, М.; Музика, Ф.; Kutseryb, T.; Hrynkiv, M.; Muzyka, F.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11Грудь. Грудна залоза : самостійна робота № 9 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"Куцериб, Т.; Гриньків, М.; Музика, Ф.; Kutseryb, T.; Hrynkiv, M.; Muzyka, F.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-13Інноваційні педагогічні технології у фізичному вихованні : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів V курсу освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" галузі знань 01 „Освіта” напряму підготовки 014 Середня освіта „Фізична культура” факультету педагогічної освіти денної форми навчанняСороколіт, Наталія; Sorokolit, Nataliia; Кафедра теорії та методики фізичної культури
2020-02-12Організація барної справи : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація роботи сомельє : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17Екологія : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Худоба, Володимир; Лабарткава, Валентина; Khudoba, Volodymyr; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризму
2020-02-24Теорія і методика спортивних ігор. Модуль 2 (баскетбол) : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" спеціалізації " Фізична реабілітація"Кафедра спортивних та рекреаційних ігор
2020-02-21Економічна теорія : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту