Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.094 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourismPaska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана
2020Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourismPaska, Maria; Паска, Марія
2020Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourismPaska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана
2017Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flameПаска, Марія; Paska, Maria; Simonova, Iryna; Galuch, Bogdan; Basarab, Iryna; Masliichuk, Olga
2016Elaboration of production technology of semi-smoced sausages using lentil flour, thyme and juniperMarkovych, Iryna; Paska, Maria; Basarab, Iryna; Паска, Марія
2017Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished productsPaska, Maria; Masliichuk, O.; Паска, Марія
2017Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivoPaska, Maria; Drachuk, Ulyana; Masliichuk, Olga; Vovk, Volodymyr; Паска, Марія
2023-07-04Sugar in the hospitality industrySamilyk, Marina; Paska, Maria; Самілик, Марина; Паска, Марія
2023Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарстваЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chirka, Vyacheslav; Paska, Maria