Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 27 (Search time: 0.038 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-09-04
Дослідження гострої та хронічної токсичності екпериментального препарату "Мевесел-ін'єкційний"
Гутий, Б.
;
Паска, М.
;
Левківська, Н.
;
Пеленьо, Р.
;
Назарук, Н.
;
Гута, З.
;
Gutyj, B.
;
Paska, M.
;
Levkivska, N.
;
Pelenyo, R.
;
Nazaruk, N.
;
Guta, Z.
2020-09-04
MicrostructuralI analysis of forcemeats of readyto-cook chopped meat with functional ingredients
Паска, М.
;
Баль-Прилипко, Л.
;
Маслійчук, О.
;
Личук, М.
;
Paska, M.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Masliichuk, O.
;
Lychuk, M.
2020-09-11
Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві
Паска, М.
;
Paska, M.
2020-11-23
Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами
Паска, М.
;
Paska, M.
2021-01-04
Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Паска, М.
;
Paska, M.
2021-02-18
Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19
Баль-Прилипко, Л.
;
Швець, О.
;
Паска, М.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Shvets, O.
;
Paska, M.
2021-02-18
Перспективні методи рафінації рослинних олій
Жук, О.
;
Паска, М.
;
Zhuk, O.
;
Paska, M.
2021-01-04
Перспективні методи рафінації рослинних олій
Жук, О.
;
Паска, М.
;
Zhuk, O.
;
Paska, M.
2021-01-04
Інноваційні способи приготування кавових напоїв
Карпов, А.
;
Паска, М.
;
Karpov, A.
;
Paska, M.
2021-02-23
Increasing the efficiency heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry puree
Zahorulko, A .
;
Zagorulko, A .
;
Yancheva, M .
;
Ponomarenko, N .
;
Tesliuk, H .
;
Silchenko, E .
;
Paska, M.
;
Dudnyk, S.
;
Загорулко, А.
;
Загорулко, А.
;
Янчева, М.
;
Пономаренко, Н.
;
Теслюк, Г.
;
Сільченко, Е.
;
Паска, М.
;
Дудник, С.
Discover
Author
26
Паска, М.
6
Bal-Prylypko, L.
6
Баль-Прилипко, Л.
2
Derevianko, L.
2
Dudnyk, S.
2
Karpova, M.
2
Kholiavka, V.
2
Kutsmyda, A.
2
Levchuk, A.
2
Lychuk, M.
.
next >
Subject
3
кава
2
COVID-19
2
evaporation
2
fruit-and-berry raw materials
2
HACCP
2
heat and mass exchange
2
heat transfer coefficient
2
rotary film evaporator
2
аналіз ринку
2
антиоксидант
.
next >
Date issued
21
2021
6
2020