Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-04Дослідження гострої та хронічної токсичності екпериментального препарату "Мевесел-ін'єкційний"Гутий, Б.; Паска, М.; Левківська, Н.; Пеленьо, Р.; Назарук, Н.; Гута, З.; Gutyj, B.; Paska, M.; Levkivska, N.; Pelenyo, R.; Nazaruk, N.; Guta, Z.
2020-09-04MicrostructuralI analysis of forcemeats of readyto-cook chopped meat with functional ingredientsПаска, М.; Баль-Прилипко, Л.; Маслійчук, О.; Личук, М.; Paska, M.; Bal-Prylypko, L.; Masliichuk, O.; Lychuk, M.
2020-09-11Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарствіПаска, М.; Paska, M.
2020-11-23Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементамиПаска, М.; Paska, M.
2020-12-23Incresing the efficiency of heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry purreZahorulko, A.; Zagorulko, A.; Yancheva, M.; Ponomarenko, N.; Tesliuk, H.; Silchenko, E.; Paska, M.; Dudnyk, S.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Пономаренко, Н.; Теслюк, Х.; Сільченко, Є.; Паска, М.; Дудник, С.
2020-12-14Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицеюМартинюк, І.; Паска, М.; Martyniuk, I.; Paska, M.