Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 27 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-04Дослідження гострої та хронічної токсичності екпериментального препарату "Мевесел-ін'єкційний"Гутий, Б.; Паска, М.; Левківська, Н.; Пеленьо, Р.; Назарук, Н.; Гута, З.; Gutyj, B.; Paska, M.; Levkivska, N.; Pelenyo, R.; Nazaruk, N.; Guta, Z.
2020-09-04MicrostructuralI analysis of forcemeats of readyto-cook chopped meat with functional ingredientsПаска, М.; Баль-Прилипко, Л.; Маслійчук, О.; Личук, М.; Paska, M.; Bal-Prylypko, L.; Masliichuk, O.; Lychuk, M.
2020-09-11Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарствіПаска, М.; Paska, M.
2020-11-23Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементамиПаска, М.; Paska, M.
2021-01-04Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"Паска, М.; Paska, M.
2021-02-18Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2021-02-18Перспективні методи рафінації рослинних олійЖук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.
2021-01-04Перспективні методи рафінації рослинних олійЖук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.
2021-01-04Інноваційні способи приготування кавових напоївКарпов, А.; Паска, М.; Karpov, A.; Paska, M.
2021-02-23Increasing the efficiency heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry pureeZahorulko, A .; Zagorulko, A .; Yancheva, M .; Ponomarenko, N .; Tesliuk, H .; Silchenko, E .; Paska, M.; Dudnyk, S.; Загорулко, А.; Загорулко, А.; Янчева, М.; Пономаренко, Н.; Теслюк, Г.; Сільченко, Е.; Паска, М.; Дудник, С.