Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 143 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-23
Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-23
Проектування підприємництв олійно-жирової галузі з основами САПР : метод. рек. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Ощипок, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Oshchypok, I. M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр")
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Фізіологічний статус організму бугайців волинської м'ясної породи, залежно від типів нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Органолептичний контроль якості варених ковбас
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-01
Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
2020-12-01
Перекисне окислення ліпідів у бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-01
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Кобальт, вітамін В 12 та функціональний статус еритропоезу за мікроелементної корекції раціону відгодівельних бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-09-28
Глутатіон, сульфгідрильні групи та малоновий диальдегід за корекції мікроелементного живлення відгодівельних бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
143
Паска, М. З.
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
.
next >
Subject
21
бугайці
15
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
13
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
128
2020
11
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
143
true