Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 141-147 of 147 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-09-16Проблеми формування іміджу підприємств індустрії гостинності в умовах пандеміїГузар, У. Є.; Голод, А. П.; Паска, М. З.; Феленчак, Ю. Б.; Стахів, І. М.; Huzar, U. Ye.; Holod, A. P.; Paska, M. Z.; Felenchak, Yu. B.; Stakhiv, I. M.
2021-09-27Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризмуПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.
2022-01-13Стандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"Поліщук, Г. Є.; Іоргачова, К. Г.; Паляниця, Л. Я.; Гринченко, О. О.; Баль-Прилипко, Л. В.; Валько, М. І.; Паска, М. З.; Некрасов, П. О.; Polishchuk, H. Ye.; Iorhachova, K. H.; Palianytsia, L. Ya.; Hrynchenko, O. O.; Bal-Prylypko, L. V.; Valko, M. I.; Paska, M. Z.; Nekrasov, P. O.
2021-12-28Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»Калитин, Р. Р.; Паска, М. З.; Kalytyn, R. R.; Paska, M. Z.
2021-12-28Територіальна організація ресторанного туризму ЛьвівщиниПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Сеник, М. Я.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.; Senyk, M. Ya.
2022-01-21Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризмуСеник, М. Я.; Радзімовська, О. В.; Паска, М. З.; Senyk, M. Ya.; Radzimovska, O. V.; Paska, M. Z.
2022-06-23Моніторинг ринку послуг та конкурентного статусу ресторанного комплексу "36По" в умовах сьогоденняБілодід, А. А.; Паска, М. З.; Bilodid, А. А.; Paska, M. Z.