Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.074 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі
Паска, Марія
;
Драчук, У.
;
Маслійчук, О.
;
Вовк, В.
;
Paska, Mariia
2017
Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістом
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
2016
Мікробіологічна та споживча характеристика м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
2016
Мінеральний склад м'ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
2020-08-10
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м'ясних напівфабрикатів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Маслійчук, О.
Discover
Author
5
Маслійчук, О.
4
Paska, Mariia
1
Вовк, В.
1
Драчук, У.
Subject
5
люпинове борошно
3
м’ясний фарш
2
м’ясні посічені напівфабрикати
2
функціональні продукти
1
м'ясний фарш
1
макроелементи
1
мікробіологічне забруднення
1
мінеральні речовини
1
обмінні процеси
1
паталогоанатомічний розтин
.
next >
Date issued
2
2016
2
2017
1
2020