Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 65 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-02
Мала енциклопедія ветеринарної дисципліни
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Технологічна оцінка яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-04
Конкурс на кращого харчовика
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-19
Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórek
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Загальний вміст пігментів у яловичині якості NOR, PSE та DFD після дозрівання
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Wartość odżywcza i wlaściwości funkcjonalne wołowiny wzbogacanej związkami biologicznie aktywnymi
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-10
Вміст пігментів у яловичині із специфічним розвитком автолітичних процесів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Вплив важких металів на харчові властивості жирів та розробка технології їх виведення
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-10-29
Традиційна сировина у виробництві січених напівфабрикатів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
Discover
Author
65
Паска, Марія
6
Kutsmyda, Anastasiia
6
Levchuk, Alla
6
Куцмида, Анастасія
6
Левчук, Алла
5
Karpova, Marta
5
Карпова, Марта
3
Karpov, Andrii
3
Radzimovska, Olha
3
Карпов, Андрій
.
next >
Subject
17
кафедра готельно-ресторанного біз...
6
ресторанне господарство
6
ресторанний бізнес
6
тренування
4
енергозатрати
4
харчування
3
кавовий бізнес
3
туризм
2
energy consumption
2
food
.
next >
Date issued
33
2020
32
2021