Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 128 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-27Продуктивність бугайців при застосуванні біологічно активних речовинПаска, М. З.; Личук, М. Г.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-11-17Збірник тестових завдань до проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади для студентів напряму підготовки "Харчові технології та інженерія"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.
2020-11-30Техно-хімічний контроль якості яловичини, збагаченої біологічно-активними речовинамиПаска, М. З.; Слабак, Н. В.; Paska, M. Z.; Slabak, N. V.
2020-11-30Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиПаска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.
2020-11-30Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпинуШвед, О. В.; Паска, М. З.; Shved, O. V.; Paska, M. Z.
2020-11-30Оцінка хімічного складу яловичини збагаченої біологічно-активними речовинамиПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-30Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFDПаска, М. З.; Paska, M. Z.
2020-11-30Саломаси у виробництві туалетного милаПаска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.
2020-11-30Яйце та його унікальні властивостіСтоцька, З. О.; Паска, М. З.; Stotska, Z. O.; Paska, M. Z.
2020-12-14Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичіПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.