Паска МаріяГузар УлянаТесля ОльгаPaska MariiaHuzar UlianaTeslia OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024Методичні рекомендації з організації проходження виробничої практики, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 50 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37846Мета виробничої практики - систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання здобувачів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків працівників закладів готельно-ресторанного господарства.otherвиробнича практикаметодичні рекомендаціїгалузь знань - 24 «Сфера обслуговування»спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуМетодичні рекомендації з організації проходження виробничої практики, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other