Тесля, ОльгаПаска, МаріяTeslia, OlhaPaska, MariiaКафедри готельно-ресторанного бізнесу2024-04-112024-04-112024Тесля О. Методи наукових досліджень у сфері обслуговування : силабус, освітній ступінь: третій (освітньо-науковий), галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / Тесля О., Паска М. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35844Метою викладання навчальної дисципліни є ознайомлення здобувачів з основами методології та методами науково-дослідної діяльності, зі стратегією та тактикою, етапами наукового пошуку, його значенням, сучасними напрямками наукових досліджень в галузі; систематизація та закріплення теоретичних знань й практичних вмінь щодо побудови ефективного процесу вирішення наукової задачі, оволодіння методикою оцінки ефективності її вирішення; планування експерименту й аналіз його результатів. The purpose of teaching the academic discipline is to acquaint students with the basics of methodology and methods of scientific research, with strategy and tactics, stages of scientific research, its meaning, modern directions of scientific research in the field; systematization and consolidation of theoretical knowledge and practical skills regarding the construction of an effective process of solving a scientific problem, mastering the methodology for evaluating the effectiveness of its solution; experiment planning and analysis of its results.ukметоди наукових досліджень у сфері обслуговуваннясилабусаспірантигалузь знань : 24 Сфера обслуговуванняспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа, кафедри готельно-ресторанного бізнесуmethods of scientific research in the field of servicesyllabusgraduate studentsfield of knowledge: 24 Field of servicespecialty: 241 Hotel and restaurant businessdepartments of hotel and restaurant businessМетоди наукових досліджень у сфері обслуговування : силабус, освітній ступінь: третій (освітньо-науковий), галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаMethods of scientific research in the field of service: syllabus, educational degree: third (educational and scientific), field of knowledge: 24 Field of service, specialty: 241 Hotel and restaurant businessOther