Хромова М.Паска МаріяKhromovа М.Mariia Paska2025-01-142025-01-142024Хромова М. В. Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементами / М. В. Хромова, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези матеріалів ХIІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (21 лист.). – Київ : НУХТ, 2024. – С. 200–201.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37526Метою роботи було вивчення смакових якостей та технологічних властивостей тваринного жиру. Завданням роботи було: визначення фізико- хімічного складу підшкірного сала молодняку свиней великої білої породи при згодовуванні різних сполук та доз заліза. The aim of the work was to study the taste and technological properties of animal fat. The task of the work was to determine the physical and chemical composition of subcutaneous fat of young pigs of large white breed at feeding different compounds and doses of ironotherсмакові якостітехнологічні властивостітваринний жируtastetechnological propertiesanimal fatТехнологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементамиTechnological properties of animal fat enriched with essential microelements