Кушнірук Г. В.Худоба ВолодимирKushniruk H. V.Khudoba Volodymyr2025-03-182025-03-182025Кушнірук Г. В. Маркетингові інновації у ресторанному бізнесі / Г. В. Кушнірук, Худоба В. В. // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. – 2025. – № 1(15). – С. 58–61. DOI: https://doi.org/10.32782/2708-4949.1(15).2025.10https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38648Метою статті є аналіз сучасних трендів і технологій, які інтегруються у ресторанний бізнес з метою залучення клієнтів, підвищення їх активності та лояльності, зміцнення конкурентних позицій на ринку. У статті досліджено сучасні аспекти впровадження маркетингових інновацій у ресторанному бізнес. The purpose of the article is to analyze modern trends and technologies that are being integrated into the restaurant business in order to attract customers, increase their activity and loyalty, and strengthen competitive positions in the market. The article examines the modern aspects of implementing marketing innovations in the restaurant business.otherмаркетингові інноваціїресторанний бізнесцифровізаціяперсоналізаціялояльністьінтеграціяmarketing innovationsrestaurant businessdigitalizationpersonalizationloyaltyintegrationМаркетингові інновації у ресторанному бізнесіMarketing innovations in the restaurant businessOther