Фик БогданПаска МаріяBohdan FykMariia Paska2025-07-152025-07-152025Фик Б. Сучасний Львів на тарілці: від класики до гастрономічних інновацій / Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 397–399.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39350Мета роботи: проаналізувати гастрономічну діяльність Львова у контексті: класика – гастрономічні інновації. Purpose: to analyse the gastronomic activity of Lviv in the context of: classics - gastronomic innovationsotherЛьвівська кухнярестораністоріяLviv cuisinerestauranthistory.Сучасний Львів на тарілці: від класики до гастрономічних інноваційModern Lviv on a plate: from classics to gastronomic innovationsOther