Паска, М.З.Радзімовська, О. В.Бурак, М.Paska, M.Z.Radzimovska, O. V.Burak, M.2020-11-112020-11-112020-11-11Паска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ міжнар. наук.-техн. конф. - КИЇВ : НУХТ, 2020. - С. 119-221.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338Мета даної роботи розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування втрат маси під час термічної обробки.ukделікатесні продуктивиноградні равликиІнноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначенняArticle