Паска, Марія ЗіновіївнаPaska, Mariia ZinoviivnaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-10-212020-10-212020-10-21Паска М. З. Організація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска Марія Зіновіївна. - Львів, 2020. - 4 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26964ukорганізація роботи сомельєготельно-ресторанний бізнессилабускафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other