Петрюк, О.Вовчок, Р.Іжевська, О.Petriuk, O.Vovchok, R.Izhevska, O.2021-02-182021-02-182021-02-18Петрюк О. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами / О. Петрюк, Р. Вовчок, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 174-175.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653ukхарчові волокнаінулінлевулозапектинЦикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтамиArticle