Паска, М. З.Гузар, У. Є.Paska, M. Z.Huzar, U. Ye.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-05-122021-05-122021-05-12Програма атестаційного іспиту з "Готельно-ресторанної справи" для здобуття ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 29 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29666Атестаційний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за освітньокваліфікаційним рівнем «бакалавр». До змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу».ukпрограма атестаційного іспитуготельно-ресторанна справабакалаврспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуПрограма атестаційного іспиту з "Готельно-ресторанної справи" для здобуття ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»Other