Шавель, ХристинаShavel, KhrystynaКафедра біохімії та гігієни2020-05-262020-05-262020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 6 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25874ukкафедра біохімії та гігієниСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівспеціальність "Готельно-ресторанна справа"лабораторна роботаМетодика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Other