Борецький, Ю. Р.Boretskyi, Yu. R.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-192019-07-192019-07-19Вступ. Основні хімічні поняття та закони :презентація до лекції з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 18 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21936ukкафедра біохімії та гігієнихарчова хіміялекціяосновні хімічні поняттяспеціальність 241 Готельно-ресторанна справаВступ. Основні хімічні поняття та закони : презентація до лекції з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаOther