Гузар, У. Є.Паска, М. З.Huzar, U. Ye.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-182021-01-182021-01-18Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 18 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.uk"Вступ до фаху"cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”навчальна практикакафедра готельно-ресторанного бізнесуВступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other