Павленчик, НаталіяPavlenchyk, Nataliia2018-10-052018-10-052018-10-05Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 14 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/14014Предметом науки „Економіка та фінанси підприємств” є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку.ukкафедра економіки та менеджменту"Економіка та фінанси підприємств""Готельно-ресторанна справа"бакалавропис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьсамостійна роботаекзаменаційні вимогишкала оцінюваннярекомендована літератураЕкономіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint