Борецький, Ю. Р.Boretskyi, Yu. R.Кафедра біохімії та гігієни2025-09-132025-09-132019-07-19Вступ. Основні хімічні поняття та закони :презентація до лекції з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 18 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/45347ukкафедра біохімії та гігієнихарчова хіміялекціяосновні хімічні поняттяспеціальність 241 Готельно-ресторанна справаВступ. Основні хімічні поняття та закони : презентація до лекції з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаOther