Вовчанська, ОльгаІванова, ЛіліяVovchanska, OlhaIvanova, Liliia2018-08-092018-08-092017Вовчанська О. М. Кон'юнктура ринку ресторанного бізнесу в Україні та чинники, що її визначають / Вовчанська О. М., Іванова Л. О. // Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах глобалізації : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. - Львів, 2017. - С. 8-11.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12554За результатами маркетингових досліджень, у розвитку підприємств ресторанного господарства на сучасному етапі можна визначити такі основні тенденції: формування нових напрямів сучасної кулінарії з використанням авторської кухні; підвищення вимог до якості сервісу та роботи персоналу; розвиток закладів середнього рівня, нижче середнього, економ-класу; розвиток франчайзингових мереж закладів ресторанного господарства, заміських закладів ресторанного господарства та відомих ресторанних брендів.ukресторанний бізнесресторанне господарствоКон'юнктура ринку ресторанного бізнесу в Україні та чинники, що її визначаютьArticle